Virtala20highland2

Virtala Highland

Virtala highland -luonnollisesti

Tuotteet

Alakategoriat

Hunaja 450g
Hunaja 450g
7,00 €
€ /

Tietoa

Virtala highland on luomu ylämaankarjaa kasvatta tila Vehmersalmella (Kuopio). Tuotamme myös luomuleipäviljaa (ruis) sekä hunajaa, joka on siirtymävaiheessa luomuun.

Ylämaankarja elää vapaana ulkona koko elämänsä ajan ja näin niillä on mahdollisuus lajinmukaiseen käyttäytymiseen. Eläimet ruokitaan korsirehulla, jolloin lihasta tulee erinomaisen aromikasta, tummaa ja vähärasvaista, riistamaista.

Peltoviljelyssä suosimme aktiivista viljelykiertoa. Näin maan kasvukounto pysyy hyvänä ja rikkakasvit kurissa. Säilörehuvuosien välissä viljelemme typensitojakasveja ja välillä muokkaamme kasvimassan maahan antamaan lisäravintoa ja biomassaa tulevien vuosien kasveille. Välillä tuotamme myös luomuruista. Viljelyssä otamme myös mehiläiset huomioon käyttämällä hyviä mesi- ja siitepölykasveja.

Arvostamme luontoa ja haluammekin tuotannossamme ottaa sen kaikintavoin huomioon. Tilamme on ekologinen ja eettinen kokonaisuus.Osoite: Litmaniementie 770
71310 Vehmersalmi
Liittynyt: 09.04.2015
Puhelin: 0443777085
Sähköposti: mervimetros@hotmail.com
Nettisivut: www.virtalahighland.fi

Toimitustiedot

Tuotteita voi noutaa sovitusti suoraan tilalta. Hunajat voimme toimittaa myös postin kautta. Tilan yhteystiedot: Litmaniementie 770, 71310 Vehmersalmi Myymälässämme on laajempi valikoima luomu ylämaannaudan lihaa. Varastotilanne elää jatkuvasti, joten kysymällä selviää, mitä on saatavilla.

Palautusehdot

Tarkastathan tuotteen heti vastaanotettuasi sen. Mikäli tuotteessa on huomautettavaa, otathan viipymättä yhteyttä, jotta voimme sopia korvauksesta.
Lisää kuvia tuottajan Facebook-sivuilla .