Benuich 2nd of austie %282%29

Ojalan Tila - Ojala Highland

Verratonta, vapaana syntynyttä ja kasvanutta ylämaannautaa Sastamalasta

Badge1

Tuotteet

Alakategoriat

Highland lajitelma Ojalan Hönkäys
Highland lajitelma Ojalan Hönkäys
70,00 €
0.0 € / kpl
Highland lajitelma Ojalan Humaus
Highland lajitelma Ojalan Humaus
100,00 €
0.0 € / kpl
Highland lajitelma Ojalan Pusku
Highland lajitelma Ojalan Pusku
150,00 €
0.0 € / kpl
Highland lajitelma Ojalan Potku
Highland lajitelma Ojalan Potku
200,00 €
0.0 € / kpl
Highland lajitelma Ojalan Ryske
Highland lajitelma Ojalan Ryske
200,00 €
0.0 € / kpl

Tietoa

Ojalan Tila - Ojala Highland sijaitsee Sastamalassa, entisen Äetsän kunnan alueella läntisellä Pirkanmaalla. Muutto Tampereelta Isovanhempien entiselle lypsykarjatilalle kypsytti ajatuksen lihanauhoista; aloitimme ylämaankarjan kasvatuksen 2008, jolloin ensimmäiset naudat muuttivat Ojalaan Säkylästä. Nyttemmin eläinten määrä vaihtelee 80 pään molemmin puolin vuodenajasta riippuen.

Myymämme lihan alkuperä on juurevasti Ojalassa; kaikki naudat ovat syntyneet ja kasvaneet Ojalassa vapaina ja rodunomaisesti laidunalueita käyttäen. Laitumista 2/3 on luonnon monimuotoisuuskohteita ja perinnebiotooppeja sekä metsälaitumia. Vasikat kasvavat vapaina emon kanssa laitumilla n. 10 kk ikään saakka, jolloin ne vierotetaan. Näin emolle jää lepokausi ja se ennättävät valmistaa ternimaitoa ennen uuden vasikkansa syntymää.

Ylämaannaudat saavuttavat teuraskokonsa vasta 3-3,5 v iässä, sillä korsiruokittu highland ei ole tehotuotettavissa muihin liharotuihin nähden hitaan kasvunsa vuoksi. Ojalassa nautojen kasvua ei kiihdytetä keinotekoisesti naudan ruokavalioon luontaisesti kuulumattomilla ravintoaineilla (kuten vilja tai teolliset rehut), vaan ne korsiruokitaan (=grass fed). Tämä tarkoittaa heinää / ruohoa sen eri muodoissa kesällä laiduntaen ja talvikaudella paaleista syöden! Tämän lisäksi terveenä pysyminen edellyttää suolan ja tarvittavien mineraalien ja vitamiinien saamista nuoltavaksi. Luontaisen hitaan kasvun ja luonnonmukaisen ruokinnan tuloksena saadaan ainutlaatuista, aromikasta, tummaa ja lyhytsyistä, vähärasvaista ja ravintoainerikasta naudanlihaa ekologisesti ja eettisesti kestävällä tavalla tuotettuna! Hyvä elämä maistu ja laadun takaa puhdas suomalainen luonto.

Teurastus, lihanleikkaus ja pakkaaminen tapahtuu pienteurastamossa pitkälti perinteisenä käsityönä! Jalosteita valmistutamme sesonkien mukaan lähikuntien lihanjalostuslaitoksissa saatavuuden ja tarpeiden mukaan.

Osoite: Ojalantie 105
32740 Sastamala
Liittynyt: 29.11.2017
Puhelin: 0404802060
Sähköposti: ojalantila@ojalantila.fi
Nettisivut: www.ojalantila.fi

Toimitustiedot

Nouto tilalta. Sovittavissa noutopiste Tampere - Nokia - Pirkkala - Ylöjärvi - Sastamala. Toimitustapa ja -ajankohta sovitaan tilauksen yhteydessä.

Palautusehdot

Tuoreilla elintarvikeilla ei ole peruutus-, palautus- tai vaihto-oikeutta (ks. kuluttajansuojalain 6 luvun 16 §). Vialliset tuotteet korvataan toimittamalla vastaava tuote tilalle.
Lisää kuvia tuottajan Facebook-sivuilla .