Ruokaasuomesta.fi palvelu suljetaan toukokuun lopussa (28.5.2020). Tuotteiden tilaaminen ei ole enää mahdollista.
Heikkilan tunnus

Heikkilän Yrttitila Oy

Säilömme pakkauksiin yrttien mukana kesän aurinkoa ja herkulliset tuoksut. Hyvää ruokahalua!

Tuotteet

Alakategoriat

Heikkilän Yrttisuola
Heikkilän Yrttisuola
5,90 €
€ /
Ei saatavilla

Tietoa

Keskellä perinteistä maalaismaisemaa kumpuilevat yrttipenkkien rivistöt tuovat aisteille mielihyvää. Kauneuden lisäksi yrttien makunystyröitä hivelevät aromit ovat tilamme varsinainen tuote. Neljällä hehtaarilla viljelemme laajaa valikoimaa mausteyrttejä, jotka kuivatetaan ja jalostetaan kuluttajalle sopivaan muotoon. Haluamme tarjota laadukkaan kotimaisen vaihtoehdon ruuan maustamiseen.
Osoite: Huhtisaarentie 3a
51720 RAHULA
Liittynyt: 03.08.2016
Puhelin: 050 5203705
Sähköposti: terhi.saarinen@kotimaisetyrtit.fi
Nettisivut: www.kotimaisetyrtit.fi

Toimitustiedot

Tuotteet ja tuotehinnat Tuotteiden hinnat on esitetty tuote-esittelyjen yhteydessä. Tuotteisiimme sisältyy arvonlisäveroa. Maksutavat Yksityisasiakkaat voivat maksaa tilauksensa ostoskorissa valittavissa olevilla maksutavoilla. Toimitusmaksu Pakkaus- ja toimituskulumme on 5,90 € ja se lisätään automaattisesti tilauksen loppusummaan. Toimitustavat Matkahuollon Lähellä-paketti Tilauksesi toimitetaan valitsemaasi Matkahuoltoon, Siwaan, Valintataloon tai muuhun Matkahuollon Pakettipisteeseen. Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa. Anna osoite tilaajan tietoihin, jotta voit valita haluamasi noutopisteen. Asiakaspalvelu Heikkilän Yrttitila Oy Huhtisaarentie 3a 51720 RAHULA gsm 0400 384 737 jussi.saarinen@kotimaisetyrtit.fi

Palautusehdot

Tuotteen palautusoikeus Kaikilla tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Tuotteen voi palauttaa maksutta asiakaspalautuksena. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton.
Lisää kuvia tuottajan Facebook-sivuilla .