Nv naytto vihrea

Nordic Vitality

Ripaus hyvää jokaiseen päivääsi!

Mustikka-mustaherukkajauhe 100g
Mustikka-mustaherukkajauhe 100g
5,90 €
€ /
Karpalo-Puolukkajauhe 100g
Karpalo-Puolukkajauhe 100g
5,90 €
€ /

Tietoa

BERRYFECT® tuo puhtaat, maistuvat pohjoisen marjat luontevaksi osaksi jokaista päivääsi. Lisä- ja säilöntäaineettomissa BERRYFECT-tuotteissa hyvää tekevät luontaiset kuidut, vitamiinit, hivenaineet, Omega 3 ja 6 rasvahapot sekä flavonoidit tiivistyvät helposti käytettävään ja hyvin säilyvään muotoon.

Seuraa, tägää ja tykkää meistä Facebookissa, Youtubessa ja Instagramissa! @berryfect. Löydät sieltä herkullisia reseptejä ja inspiraatiota arkeen.
Osoite: Portinkatu 4
53830 Lappeenranta
Liittynyt: 22.08.2016
Puhelin: -
Sähköposti: berryfect@nordicvitality.fi
Nettisivut: www.berryfect.fi

Toimitustiedot

Toimitus Suomeen tapahtuu normaalisti Postin kirjelähetyksenä tai pakettina (hinta 3,90 €).

Palautusehdot

Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus lähetyksen vastaanottohetkestä alkaen. Kuluttajan on aina ja erikseen ilmoitettava tilauksen peruutuksesta myyjälle. Tilauksen peruutuksen voi ilmoittaa sahköpostilla osoitteeseen berryfect@nordicvitality.fi. Mikäli kyseessä on tuotteen vaihto tai tuotteessa on selvä valmistusvirhe, ei käsittelykuluja palautuksen osalta tule. Muissa tapauksissa veloitamme 10€ suuruisen käsittelykulun liittyen ennalta maksettuun asiakaspalautusrahtiin Postin kanssa. Kauppasumma vähennettynä mahdollisella käsittelykululla palautetaan asiakkaalle heti kun tuote on palautunut meille. Tuotteen tulee olla täysin alkuperäisessä kunnossa, käyttämätön ja myyntikelpoinen, jotta tuotteen täysi hinta voidaan hyvittää. Jos tuote on myyntikelvoton, kuluttaja vastaa tuotteesta koko sen arvolla. Mikäli peruutat kaupan etkä ilmoita asiasta meille ohjeistetulla tavalla tai millään muullakaan tavalla ennen tuotteiden palautusta, niin tehty kauppa on sitova ja siitä suorittamasi maksu jää voimaan. Yksityisasiakkaat voivat palauttaa tuotteet postitse asiakaspalautuksena. Ohjeet tuotepalautusta varten: Pakkaa tuote alkuperäiseen kirjeeseen / pakettiin, kirjoita paketin päälle teksti ”Asiakaspalautus”, yrityksen nimi, postin logistiikkatunnuksemme sekä osoitteemme (tiedot löytyvät alta). Ulkomailta tehtyjen palautusten postikulut asiakas maksaa aina itse. Yritysasiakkaat ovat velvollisia palauttamaan ja vaihtamaan verkkokaupasta tilatut tuotteet omalla kustannuksellaan toimitettuna Nordic Vitality Oy:n toimipaikkaan asti (ei noudettavaksi Matkahuollosta tai Postista). Nordic Vitality Oy:n kustannuksella palautetut kuljetukset veloitetaan tilaajalta. POISTOTUOTTEILLA ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Palautusosoite: Asiakaspalautus / Nordic Vitality Oy Logistiikkatunnus: 644072 Portinkatu 4, 53830 Lappeenranta Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Nordic Vitality Oy pidättää tuotteen omistusoikeuden kunnes tuote on kokonaan maksettu. Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi sähköpostilla berryfect@nordicvitality.fi. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin. Normaalista kulumisesta tai tuotteen virheellisestä käytöstä johtuvat ongelmat eivät oikeuta reklamoimiseen. Epäselvissä tapauksissa reklamoidut tuotteet toimitetaan valmistajalle, joten käsittely kestää yleensä useamman viikon. Mikäli kyseessä on selkeä valmistusvirhe, toimitamme korvaavan tuotteen välittömästi.
Lisää kuvia tuottajan Facebook-sivuilla .