Ruokaasuomesta.fi palvelu suljetaan toukokuun lopussa (28.5.2020). Tuotteiden tilaaminen ei ole enää mahdollista.
Logo paita

Rainingon Luomutila

Rainingon Luomutilan gluteeniton, erittäin ravinteikas luomu kvinoa.

Tuotteet

Alakategoriat


Tietoa

Rainingon Luomutila sijaitsee Liedon kunnan Inkoisten kylässä, Paimionjoen välittömässä läheisyydessä ja kuuluu perinnemaisema alueeseen.
Tila on ollut Raininkojen omistuksessa vuodesta 1947 lähtien. Kari ja Juha Rainingolle tila siirtyi sukupolvenvaihdoksen yhteydessä vuonna 1987.
Nykyisin tila on luomu kasvinviljelytila.Luonnonmukaiseen tuotantoon tila siirtyi vuonna1995,
Rainingon tilalla on kokeiltu uusia viljelykasveja. Uusin niistä on Etelä Amerikasta kotoisin oleva kvinoa(Quinoa).
Kvinoa on tuhansia vuosia vanha eteläamerikkalainen inkaintiaanien viljelemä ravintokasvi, joka on sukua pinaatille, punajuurelle ja jauhosavikalle.
Gluteenittoman kvinoan siemenet sisältävät runsaasti proteiinia ja aminohappoja juuri oikeassa suhteessa.Arginiini on yksi näistä tärkeistä aminohapoista, ja
kvinoa sisältää sitä runsaasti.Arginiinin ansiosta verisuonet pysyvät elastisina ja kimmoisina.
Kvinoasssa on myös muita tärkeitä aminohappoja,jotka auttavat lihaksiamme palautumaan rasituksesta.
Kvinoassa on runsaasti ravintokuitua ja kivennäisaineita, kuten fosforia, magnesiumia, rautaa ja kalsiumia.
Siementen sisältämä tärkkelys sulaa hitaasti elimistössä pitäen nälän loitolla.Lisäksi kvinoan rasvahappokoostumus vaikuttaa positiivisesti kehon toimintaan.
Suomalainen luomukvinoa sopii erinomaisesti urheilijoiden ja keliaakikoiden ruokavalioon sekä kaikille terveydestään huolehtiville. Kvinoa on maultaan mieto ja pähkinäinen. Sen siemenet voi käyttää joko kokonaisena, jauhettuinan , keitettynä tai paahdettuina.. Kvinoa sopii muun muassa puuroihin, piirakoihin, laatikkoruokiin, jälkiruokiin ja leivonnaisiin.
Address: Isohallintie 10
21430 Yliskulma
Joined: 18.10.2016
Phone: 0400-802052
Email: juha@luomukvinoa.fi
Nettisivut: www.luomukvinoa.fi

Shipping

Toimitus 3-7 arkipäivää

Refund policy

Palautusoikeus Tilatuilla tuotteilla on 14 päivän palautus- ja vaihto-oikeus tuotteen vastaanottopäivästä alkaen. Ilmoitus peruutuksesta on tehtävä tämän ajan kuluessa. Palautuksesta voi ilmoittaa vapaamuotoisesti puhelimitse tai sähköpostilla. Palautusoikeus koskee vain avaamattomia tuotteita. Palautusoikeus ei koske tuotetta jonka sinetöinti on rikottu avaamisen yhteydessä. Tuotteet on palautettava Postin asiakaspalautuksella hyvin pakattuna. Asiakkaan tulee pyytää palautusosoite sähköpostilla tai puhelimitse. Maksusuoritukset palautetaan asiakkaalle pääsääntöisesti viikon kuluessa siitä kun palautus on käsitelty. Aiheettomista palautuksista perimme 20e käsittelymaksun.
Lisää kuvia tuottajan Facebook-sivuilla .