Etiketti

Jarmo Hasunen/jarmon rypsisikaa

Entisaikaan kotona syötetyn sian makuista rypsisikaa

Tuotteet

Alakategoriat

Jarmon Rypsisian Kasler
Jarmon Rypsisian Kasler
12.00 €
12.0 € / kg
Jarmon Rypsisian Savukylki luuton nahaton
Jarmon Rypsisian Savukylki luuton nahaton
20.00 €
20.0 € / kg
Jarmon Rypsisian vähärasvainen jauheliha
Jarmon Rypsisian vähärasvainen jauheliha
11.00 €
11.0 € / kg
Jarmon Rypsisian ripsiluurivi
Jarmon Rypsisian ripsiluurivi
11.00 €
11.0 € / kg
Jarmo Rypsisian sisäfile
Jarmo Rypsisian sisäfile
14.00 €
14.0 € / kg
Jarmo Rypsisian ulkofile
Jarmo Rypsisian ulkofile
12.00 €
12.0 € / kg
Mimmon Rouhea Maksamakkara
Mimmon Rouhea Maksamakkara
15.00 €
15.0 € / kg
Jarmon Rypsisian MAUSTEETON säilyke
Jarmon Rypsisian MAUSTEETON säilyke
7.50 €
7.5 € / kpl

Tietoa

Tuotan GMO VAPAATA sianlihaa Pohjois-Karjalassa Tohmajärvellä. Tilan peltoviljely on siitymässä luomuun. Suoramyyntiin tulevat porsaat noudan porsastilalta Liperistä. Tuotan sikojen ruokintaan ohrat, vehnät ja rypsit omalla tilalla. Omassa rypsiöljynpuristamossa rypsistä erotetaan öljy ja kuiva-aine eli puriste. Rypsipuristeella korvataan tuontivalkuainen eläinten ruokinnassa, teollista valkuaisrehua käytetään normaalimäärästä noin 20 %. Siat saavat syödä kuivaa rehuseosta vapaasti niin paljon ja silloin kun tahtovat, ilman että niiden tarvitsisi kilpailla ruuasta. Myös kunnollista kunnallista vettä on vapaasti saatavilla. Tuotetulla rypsiöljyllä kuivataan seuraavan satokauden peltosato, ja talviaikaan tuotetaan tilakeskuksen sähköntarve päiväaikaan omalla agrekaatilla, rypsiöljyllä sekin. Tilan peltoviljely on siirtymävaiheessa luomuun. Eloperäiset lannoitteet hyödynnetään tarkoin. Tila pyörii hyvin pienellä hiilijalanjäljellä, lienee tavoiteltavaa nykyisin.

Eläimet kuljetan itse Koivikon Lähiteurastamolle Kiteelle (40 km). Eläimet teurastetaan, paloitellaan ja pakataan antamieni ohjeiden mukaisesti. Liha on tuotantotavasta johtuen eritavalla rasvaista kun normaali massatuotanto, rypsivalkuaisesta johtuen jotenkin maukkaampaa ja mureampaa.
Kuvanmukaisia ehytsaparoisia sikoja pyrin tuottamaan. vastaan mielelläni kaikkiin mieleentuleviin kysymyksiin, läpinäkyvyys kuuluu toimintaperiaatteisiini.Liitän tähän asiakaspalautteita jos ossoon.

Tänään söin semmosta mitä en varmaan koskaan, ehkä lapsena oon syöny: porsaan jauhelihaa! Lähiruokaa, lähellä tuotettua ja kasvatettua rypsiporsasta. Sain ite tuottajalta hyvän reseptin; tee pieniä pihvejä jauhelihasta ja paista, mausta pinta suolalla ja pippurilla.

Niin tein ja aivan parasta mitä oon jauhelihasta koskaan syönyt! Ei kadonnut liha liesituulettimesta harakoille! Perjantaina sitä saa Tohmajärven Kaivo ry.n edestä, punaisesta pakusta, klo 10.30. Mie meen mutsin kanssa sitä ostamaan. Kiitti Jarmo Hasunen !!

Meillä nauta on se mitä valitaan, nyt tuli kilpailija sille. Kaupan jaukut on todella surkeita.

Meillä syötiin Jarmon possun ulkofilettä viime viikolla, tällä viikolla kasslerista lihapataa ja ens viikolla testataan posket. Ja on hyvää! Kaupasta en enää osta. smilehymiö

Pitääkin testata itekin tuo possujauheliharesepti kunhan seuraavan kerran Joensuun jakelusta saa. smilehymiö

Kyllä muuten oli suunmukasta ulukofilettä tällä Murttoin Potsilla!

En tiijä mitä nää Jarmo n siat syöp, mutta liha on kyllä erinomaista! Ostan toistekki. ☺

Jarmo Hasunen Edelleen painotan ruuanlaittajan siis kokin osaa tuossa maun syntymisessä. Eläimet ruokitaan kuivaruokinnalla eikä millään liemiröpöllä. Vappaasti puhasta vettä kokoajan saatavilla, ja ruokaa omaan tahtiin aamusta iltaan. Nii ja hyvä hoito keskusteluineen ja rapsutuksineen. Siitä se laatu syntyy ja rypsistä valkuainen.

Kyllä siinä lihan laadulla on paljonkin merkitystä. Kaupan tiskistä haetut pihvit on ollu kun purkkaa tähän lihaan verraten

Ribsit paistuivat ja maistuivat, kiitos!

Jumalaisen hyvää maksaa

Parasta kassleria mitä oon ikinä syöny! Kiitos Jarmo Hasunen. ☺

Jarmo Hasunen Kiitos. Kuivaruokinta, kotoisat rehut, hyvä hoito ja sopivat olot eläimillä. Näistä ja lyhkäsestä toimitusketjusta se laatu muodostuu.

Jarmo Hasunen Ja onhan siinä semmonenki pikkutekijä eli kuka sen ruuan valmistaa ja miten.

Nyhtöpossu oli herkkua

Jarmo Hasunen Hyvä homma, niin sen pittää ollakkin

Jarmo Hasunen Sama juttu kun yllä, jotta pittää sen ruuanlaittajankin osata jotta tulloo hyvvee.

Tein kanssa tuosta Jarmon myymästä porsaan kinkku jauhelihasta pihvit.Oli hyvä rakentaa ei tarttunu rasvatöhkä käsiin niin kuin kaupan röpöstä tehessä.

On vaan hieman hinnakasta (sain kyllä tingittyä,kun ei ollut enempää rahaa taskussa) hinnan kyllä ymmärtää kun tehään valvotusti niin voi siinä olla erinäinen määrä tarkastuksia ja lupija...Hyvää oli likehymiö

Meillä kans oli joku aika sitten saman tuottajan possua, -kyllä oli hyvää! Eikä maistunu karjulle vähääkään. Nam.

Meillä oottaa myös samaiselta tuottajalta ostettu jauheliha kaapissa. Täytyypä huomenna paistaa pihveiksi. 

Toivottavasti saadaan jatkossakin lähiruokaa hakea torilta☺👍

Tähän kysyin suosituksia asiakkailta.

Sano niille, että jos joku haluaa syödä kunnon nyhtöpossua, niin sinulta saapi siihen parhaat lihat.

Sari Rouvinen Ihan saapi nimen kanssa kertoo sinne päin terveiset jottei parempoo sikkoo sua mistään! 😊 hyvvee on!! 😊

Ehottomasti saa. Nyhtopossulihaan ihastunut.

Kyllä saa. Minä olen lopettanut saparottoman stressipossun syömisen kokonaan - mieluummin syön vähän vähemmän, mutta laadukasta lihaa. Nyhtöpossua suosittelen minäkin :)

Auli Partio Ihan suapi nimeltä mainiten välittee kehut: rypsisiasta tulloo mualiman parraimmat lihapullat, tortilloihen ja pitsojen täytteet, karjalanpaistit, noisetit ja sisäfile kokonaisena uunissa tehtynä, samoin ulukofile. Ei oo vielä tökkiny. Miulta jäi markettilihat syömättä ja nyt oon opetellu vähitellen uuvestaan lihansyöntiin näitten Rekon lihantoimittajjiin myötävaikutuksella. Ja kun meiän kriittinen teini maiskuttelloo sikalihhoo, niin se on kansa aika hyvä mainos. Ei miula muuta

Tottakai saa. Eipä ole markettien myymää tehotuotettua sikaa sen jälkeen tullut ostettua kun siulta ensimmäiset lihat ostettiin🖒

Hyvää oli jauheliha ja siitä tehdyt lihapullat! Täytyy vielä mainita, että jauheliha kelpasi myös meidän Viljolle (kissa),joka on hyvin nirso ja tarkka ruokansa suhteen! Ei nimittäin koskekaan kaupasta ostettavaan lihaan!!

Meillä ei ykskään kissa oo koskenu kaupasta ostettuihin munuaisiin, Jarmolta ostin ja katit kisko kupit tyhjäks nanosekunnissa ja jäi vielä keittiöön kerjäämään lisää. Kyllä kissa laadun tunnistaa ;)

Enpä oo vuosiin syönyt noin hyvälle maistuvaa jauhelihakastiketta. Kiitos Jarmo ja Reko mahdollisuudesta

On varmasti! Ja tulipa muuten murakat pihvit ulkofileestä, aivan valtava ero perusmarketin fileeseen verrattuna. Tulee tilattua jatkossakin!

Eikä jauhelihasta jäänyt pannulle sitä valtavaa vesi-rasvalammikkoa 👍 👍

Jarmo Hasunen Laitan tähänkin tuon kuvan. Jarmon Rypsisiasta ripsit uunissa, mausteena miulla vuan suoloo, ja näissähän on sissäänrakennettuna tuo paistovahti, eli kun liha vettäytyy luihenpäistä niin sillon ois aika ruveta syömään.

Jarmo Hasunen Jarmo Rypsisiat teurastetaan Koivikon Teurastamolla Kiteellä, matka reilu 40 km taittuu omalla autolla ja kuljettajana ja teurastamon navettaan tyrkkääjänä sioille tuttu viljelijä itse.

Jarmo Hasunen Myö vähän niinkun eletään näihen elukoihen kans ja totta kai niistä mahollisimman hyvä huoli pietään.

Kiitos Jarmo Hasunen, possu oli hyvin herkullista!

Jarmo Hasunen Niinhä se pitäs olla. Katoin sitä jauhelihaa, miusta se näytti turhankin rasvattomalta. Pitikö pannulle lisätä rasvaa vai riittikö lihan rasva. Rasvaa voidaan lisätä jos on liian kuivaa. Kommentoikaa jauhelihaa ostaneet tätä rasvaosuutta niin tiedän seuraaviin eriin

Lisäsin rasvaa pannulle, voisi olla vähän enemmän rasvaa mukana. tehdä muutoksia jos on tarpeen.

Nyt on ihan kirjoitettava kiitos. Tein yhtä lempiruokaani peltikaalia. En yleensä syö possua, mutta kun kehuttiin Jarmo Hasunen jauhelihaa niin pitihän se testata. Parasta peltikaalia ikinä kiitos jauhelihan.

Jarmo Hasunen's sikaa sai jonottaa tänään Tohmiksella, nyt on suut muikeena, penskojen suosikkiruoka 😋

Nämä pihvit ne ei haihdukaan rasvana pannulle! Namskis! Kiitokset Jarmo Hasunen! Ei oo tään jauhelihan voittanutta!😍

Ainut jauheliha mitä mie suostun syömään!

 Kokeileppa näistä lehtipihvejä 😉 Kaulittuna kelmun välissä vartiks pakkaseen ja sieltä pannulle. Ai että 😋

Perunakukkoa johon väliin Jarmo Hasunen's makoisaa siansavukylkeä, törkeen hyvää kylkeä! 😋

Perunalaatikko hupeni hetkessä, erityisesti lihat hävisivät potista. Isäntä kiittää myös. Hyvän ruoan tekeminen helpottui taas, kun on kunnon raaka-aineet.


Address: Jylmäntie 43
82600 Tohmajärvi
Joined: 25.12.2016
Phone: +358405111089
Email: rasvaroiske@gmail.com

Shipping

Toimitetaan asiakkaan nimeämään postin pakettiautomaattiin. Toimitetaan eristepakkauksissa joissa on kylmäelementti. Tilauksesta riippuen jotkut tuotteet ovat pakasteena toimien samalla "kylmäkallena" näin toimien taataan kylmänä säilyminen.

Refund policy

Reklamaatioissa heti yhteys rasvaroiske@gmail.com tai soittamalla 040 5111089.
Lisää kuvia tuottajan Facebook-sivuilla .